За тиждень опубліковано 0 робіт
В cвоем інтер'єрі

Дві історії, які більш, ніж просто пейзажітоп переглядів

1
немає відгуків Доставка по Україні та за кордон     Оплата готівкою, на карту Приватбанк

Опис від автора:
У 2017 році зі мною трапилось дещо, що змусило переглянути ще раз моє відношення до життя та людей, які навколо. Це було дві історії великої людяності, доброти та щирих відкритих сердець. І знаєте, інколи потрібно пережити якусь халепу, щоб змінитися назавжди.
Ми швидко мчали на орендованому тук туці (це такий триколісний азіатський від транспорту) крізь нескінчені пейзажі Шрі Ланки. За кермом була моя донька. Ми щойно подивилися один з найвеличніших буддистських храмів острова, де віддали шану цій релігії та попросили Будду бути заступником для нас у нашій подорожі.
Це був дуже сонячний та світлий день. У радісному настрої ми вирушили подалі від наїжджених туристичних маршрутів, щоб подивитися на справжню Шрі Ланку без прикрас. Ту, яку зазвичай не показують туристам.
Але раптом за одним з поворотів дорога дуже звузилась та нас очікував різкий підйом, на якому у нашого старенького транспорту не витримали гальма. Ми неконтрольовано полетіли назад. А далі, мабуть сама доля втрутилась у наступні події. Наш тук тук перекинувся всього лише за метр до глибоченного яру. Цей був той момент, коли у цій далекій країні, життя нас вирішило навчити справжнім цінностям.
Донці сильно передавило ногу, та ми знайшли у собі сили вибратися та піти шукати допомоги. У найближчому селі ми зустріли кілька людей, які допомогли нам привезти себе до ладу. А потім вони повернули наш транспорт назад на дорогу, щоб ми могли їхати далі. Це було справжнє диво, бо ці люди не знали жодної мови, окрім своєї рідної – сингальської. Та, на жаль, сингальської мови не знаємо ми. Але ми розуміли одне одного. Бо найголовніше, чому нас навчили ці люди: щоб протягнути руку допомоги, мова зовсім не потрібна. Кожна мова – це лише набір звуків, який не має значення без вкладених у ці звуки почуттів. Щире співчуття та просте бажання допомогти тим, хто опинився в халепі – це справжня мова спілкування між людьми.
На наступні кілька днів ми оселилися у невеличкій кімнаті недобудованого гестхаусу в одному нетуристичному містечку. Господар цього будинку одразу ж заприятелював з нами. Так, звісно ж, ми були дещо дивними персонажами для цієї місцевості, але і ті люди для нас теж були дуже цікавими. Та саме тут з нами трапилася друга історія людяності та справжніх життєвих цінностей.
Після аварії наш транспорт почав мати невеличні зовнішні дефекти. Та ми захотіли самостійно їх усунути, перед тим, як повернути наш тук тук господарю. Але коли наш новий друг побачив, як ми у двох з донькою намагаємося полагодити те, що наробили, він попросив нічого не чіпати та почекати кілька хвилин. За мить він з’явився з потрібними деталями та полагодив все, що було зламано. Ми розуміли, що всі ці матеріали він щойно купив за власний кошт та спитали, скільки нам потрібно повернути йому грошей за все це. Та те, що він відповів, я закарбувалось в моїй пам’яті назавжди: «Мені не потрібні гроші, я зробив це, бо ви мої друзі та моє серце відкрите для вас…»
Минули роки, але ми дружимо і зараз та дбайливо зберігаємо всі ті цінності, яким нас навчили ці люди. Так, трапилась халепа. Але саме завдяки цій халепі, ми стали кращими і хочемо зробити кращим світ, який нас оточує.

Думки та відгуки про роботу "Дві історії, які більш, ніж просто пейзажі"

Будьте першим, хто залишить відгук і висловить свою думку про картину «Дві історії, які більш, ніж просто пейзажі ». Це важливо для нас і автора роботи.

Інші роботи автора Арт Давидова Таті

Більше робіт в жанрі Люди

Жопа
Відгуки 7000 грн.
Алексей, Хабаровск 28.01.2023

Очень красиво. Спасибо за игру красок.

Левченко Алена
Левченко Алена

Художник

Дівчина з сигаретою
Люди 700 грн.
Люди
топ переглядів 700 грн.
4
Художник
Холст/Акрил
40х60 см
Детальніше
Дівчина з перлиною
Люди 1500 грн.
Люди
топ переглядів 1500 грн.
0
Київська Ганна
Художник
Холст/Олія
20х30 см
Детальніше
Щастя в дрібницях
Люди 500 грн.
Люди
топ переглядів 500 грн.
0
Художник
Полотно на ДВП/Акрил
30х40 см
Детальніше
Картина поп-арт дівчина
Люди 500 грн.
Люди
топ переглядів 500 грн.
2
Нечипоренко Оксана
Нечипоренко Оксана
Художник
Полотно на ДВП/Акрил
30х40 см
Детальніше
Грація Танцю
Люди 17250 грн.
Люди
топ переглядів 17250 грн.
2
Курочкіна Ольга
Художник
Холст/Олія
90х60 см
Детальніше
Балерина
Люди 10000 грн.
Люди
топ переглядів 10000 грн.
2
Художник
ДВП/Олія
50х70 см
Детальніше
Час змін
Люди 4000 грн.
Люди
топ переглядів 4000 грн.
0
Гурова Юліана
Гурова Юліана
Художник
Полотно на ДВП/Акрил
70х60 см
Детальніше
Дві історії, які більш, ніж просто пейзажі
Люди 6500 грн.
Люди
топ переглядів 6500 грн.
1
Арт Давидова Таті
Арт Давидова Таті
Художник
Холст/Олія
40х60 см
Детальніше
Мона Ліза
Люди 2300 грн.
Люди
топ переглядів 2300 грн.
0
Київська Ганна
Художник
Холст/Олія
30х40 см
Детальніше

Ви переглянули


Щотижневі новинки Спеціальні пропозиції

Свіжі огляди мистецтва Інтерв'ю з художниками Майстер-класи з малювання

Спільнота цінителів
мистецтва
Новинки від художників

Щотижневі новинки Спеціальні пропозиції

Свіжі огляди мистецтва Інтерв'ю з художниками
Майстер-класи та тренінги